Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Get away

Summer breeze and light cool air
Please will you take me away from here
To a place yet to be seen
Nowhere that I have ever been

Flowers growing soon will be outbloomed
I have this feeling I am doomed
Need to get out, need to fly
So it is my turn to say goodbye




Fri vers av Ulla K
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-18 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulla K
Ulla K