Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeker ditt öppna blod

En stark känsla omsluter våra omslingrade ord där jag vill,
fånga dig in i en evighets dröm utan att du faller.
En ny kärleks doft av min älskade väntan..
väntar..på riktigt..
Vi stjärnlåg, stjärnligger.
Ser strimmor av hopp och ord av återstod
På dina läppar ligger mjukhet, av värme och ljus
som får mig att rysa i välbehag
Du är så mån om mig
att ge mig allt vad du kan men inte allt vad du kan

Oväntat nog, oväntad stod..
Undran av oss båda
Fotnot, fot låg i en omslutning av ..
Jag kysser trånande din blick i mörker,
fast du knappt finns att se
Mina andetag mot din hals
Känner med min hand.. min tumme vid din mun..
där våra läppar sakta möts en stund.. att du ..ler..
Du håller din vackra hand om min kind
min din min din min jag din

bästa..vän..

Smeker ditt blod

Jag andas kärlek med du
Jag andas alltid kärlek
Vila i min famn
Famnar vi i trygghets vila
För i stunden du omfamnar ärligt..
är jag förevigt
Lika kärlek, vi.. tiden..kanske går oss
troligtvis.. förbi.


Vi älskar endast för evigt i stunden ...innan någon går sönder.
Nu finns inte, bara en gång till i stunden..
säger våra ord om och om




Fri vers av Songbird VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-22 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört finstämt, med en dov klangbotten av het sexualitet.. Älskar!
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP