Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag går sönder nu

vem lagar mig då.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-09 08:38



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
enkel, fyndig men framför allt ack så sann...
2011-09-11

  Peter Stjerngrim VIP
Du är alltid välkommen till min verkstad ... :)
2011-09-09

    AA VIP
Den som bryr sig. Väl fånget med några få ord.
2011-09-09

    ej medlem längre
De som bryr sig = alla här
2011-09-09

  M.A.J.R
otroligt bra kortfattat och spetsigt
applåder min vän det här gjorde du bra
2011-09-09

  TT
...tankar som malt genom huvudet många gånger hos många tror jag...mycket väl fångat och skrivet!!!
2011-09-09

  Anna*
Ja, vem finns där och fångar upp?
En mycket väl beskriven känsla med minimalt med ord.
Just kortheten visar desperationen!
Applåder och bokmärke
2011-09-09

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=uR1VZTHkRbY

2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP