Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

memories

We tremble in the ashes of what used to be us.

Broken to pieces, all shattered across.

Just memories now, so fragile, so weak.

Only in our thoughts can we be free.




Fri vers av wimsy
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-18 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wimsy