Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning av John Denvers Annies song


Annies sång

Du fyller upp mina sinnen
som en natt i skogen
som bergen på våren
som en promenad i regnet
som en storm i öknen
som ett sömnigt blått hav

Du fyller upp mina sinnen
kom gör det igen
låt mig älska dig
låt mig ge dig mitt liv

Låt mig drunkna i ditt skratt
låt mig dö i dina armar
låt mig alltid vara hos dig

Kom låt mig älska dig
kom älska mig igen....

Du fyller upp mina sinnen
som en natt i skogen
som bergen på våren
som en promenad i regnet
som en storm i öknen
som ett sömnigt blått hav

Du fyller upp mina sinnen
kom fyll mina sinnen igen....




Fri vers av mickech
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-19 01:11



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket fin översättning av en sång jag älskat från första stund ...
2011-08-19

  Emme VIP
Jättefint!
2011-08-19

  Ninananonia VIP
:) fint :)
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech