Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att så lite kan göra så mycket


Regn ```` sen kommer kärleken

Sitter och tittar ut genom fönstret på de
längtade lyckliga som får sin släckta törst.
Tänker att vi skall vara glada att det var
så vackert väder igår


regn regn regn




sen




inte nu
inte snart



men sen




Kommer..den innerligt älskade kärleken
Jag längtar..ler..ser...


sen````










Fri vers av Songbird VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-19 09:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så lysande livsbejakande...du skriver om kärlek och sinnlighet på ett sätt som får en att vilja älska..nu..här och nu..med någon, nästan vem som helst..men bara nästan *ler*
2011-09-01

  Ninananonia VIP
Så härligt...sen...snart... Gillar dessa tankar... :) Hur du skriver dem...
2011-08-22

  TT
...en text att värma sig till när hösten börjar komma...fin text...gillar!!!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP