Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bananflugorna


bananflugorna -

även de bråkar ilsket

om soppåsarna






Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-20 18:33



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
bråk om smått och stort
är tänkvärt och bildrikt
2011-10-16

    SoSk
Genialt!
2011-08-22

  Gunwale VIP
Snyggt!
2011-08-22

    ej medlem längre
Ilskna bananflugor - det var en rolig bild! Soppåsar kan man också gräla om.
2011-08-20

    ej medlem längre
sant och väl funnet
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP