Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syre till mina blommor

jag
vattnar dom med kärlek
talar till dom
i ett alfabet
som vi förstår
grönt är grönt
brunt är moder

river av en stjälk
förklarar
ångestens flera lager
tankar som förflyter
under min vardag

jag
vattnar dom med kärlek
talar till dom
i ett alfabet
som vi förstår
grönt är grönt
brunt är moder

delar en rot
beskriver
födseln i en kapsel
värmen från elementet
känslan av kramsnö i handflatorna
att se andedräkt
från sin partner

jag
vattnar dom med kärlek




Fri vers av Preacher
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-01-06 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preacher
Preacher