Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It

It burns - Like fire
It aches - I desire
It hurts - You're a liar
It's sad - I'm a crier




Fri vers (Fri form) av Ulla K
Läst 257 gånger
Publicerad 2011-08-21 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulla K
Ulla K