Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberröster


septemberröster;

i vindens barska stämmor

sjunger hösten upp




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-21 22:54



Bookmark and Share


  Quasimodo
En röst ur mörker och höstdis som lyser upp!!
2011-10-19

  Daniel_78 VIP
en av de bättre, tycker mycket om den.
2011-08-23

  tom boreland
iår långhöst
2011-08-22

  Markattan
Tycker om de barska stämmorna,
de är vackra, så även ditt alster.
2011-08-21

    ej medlem längre
barska måhända, men också ljusa, lätta, höga och fullkomligt underbara stämmor:)
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP