Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ditt paraply

Under ditt paraply
kan vi utforska
början på
vår romans
Regndropparna
spelar för oss
mot den svarta ytan
När våra läppar långsamt
närmar sig varandra
kan man ana Elektriciteten




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 101 gånger
Publicerad 2011-08-22 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta