Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En undran.

Varför ska en man
ses som en hingst
om han är med flera kvinnor
medan en kvinna
ses som billig och en hora?
Varför kan vi inte
låta människor vara ifred
och leva det liv de har valt frivilligt?
Varför ska vi låta fördomar förstöra?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-23 14:49



Bookmark and Share


  flickan i spann
För mer frihet säger jag!! Viktiga funderingar som ständigt ska hållas levande!
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta