Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få relationer att fungera

Att få relationer att fungera
är ibland ett komplicerat pussel
Och vi som skulle "älska varandra livet ut"
Nu sitter vi här..Så nära men ändå så långt ifrån
Som om vi inte längre talar samma språk
Glimten som förut levde i dina ögon
har nu på ett sorligt
nästan omärkligt sätt dött ut
Alla ord jag försöker forma
kommer bara ut fel...
Min hud saknar dina fingertoppars berörning
Hur du vördnadsfullt älskade mig
ända in till själen
Hur du följde mina former
med dina änglaläppar
Kom hem till mig igen!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 118 gånger
Publicerad 2011-08-23 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta