Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flyttade till Stockholm för att plugga, blev bostadslös, skrev dikten och letar vidare


STHLM FÖRLÅT MIG

STHLM FÖRLÅT MIG

för att jag packat mina väskor och rymt till dig
förlåt mig för att mina skosulor nötts ut mot dina trottoarer
men jag behövde andas
sträcka ut mig och känna hur högt i tak det var
jag visste inte att det var just här allt skulle krympa

STHLM FÖRLÅT MIG

för det är inte lätt att vara bostadslöst
tycka att det finns viktigare saker i livet än fyra tapetserade väggar
men tapeter är det enda som botar ett hemlängtande hjärta
madrasserna på golven krossar ryggen
gör det svårare att gå med ryggen rak
det är bara sängar som botar ett hemlängtande hjäta




Fri vers av Hazar Sultan
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-24 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hazar Sultan
Hazar Sultan