Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslösheten

Det är alltid meningslösheten
som knäcker
som får mig att gråta
med pannan mot betongen

Som om väggens fasthet
skulle kunna vara det motstånd
jag saknar




Fri vers av Havslugn
Läst 289 gånger
Publicerad 2011-08-24 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havslugn
Havslugn