Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom till efter en positiv dag på gymnasiet.


Ett ögonblick

En blomma för dagen, en ros från igår, en maskros för kommande dagar.
En flinga så vit, när den marken når.
En solstråle som letar sig genom granens topp.
En spegelblank sjö, i nästa sekund ett grå svart djup.
En tidig morgon, när daggen ännu ligger kvar.
Små droppar som ger liv åt en blomma för dagen, en ros från igår, en maskros för kommande dagar.




Fri vers av rose-marie persson
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-08-24 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rose-marie persson