Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av en poet här inne, vars text blev utvald till läsvärda texter nyligen...


Ibland blir man tillfrågad om plågorna är jämna






Ibland får man frågan
om man trivs med sitt liv
trivs med var man bor

med vem man bor
eller vad man pysslar med
såväl i sin ofria tid som med sin mer fria.

...om lycka varit ett permanent tillstånd
som kunde uppnås

och fås att stanna längre
än för några minuter eller timmar i taget
så skulle man kanske kunna svara.

Men eftersom känslor kommer
och går hela tiden och de positiva känslorna
måste utkämpas strider för...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-25 10:59



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Kan ju va bra att inte alltid ha standard-svaret till hands... Att säga att man mår bra när man inte gör det.
Folk kommer reagera, för det förväntar de sig inte!
... och kanske någon hinner lyssna... eller inte.
I vår stressade värld
2011-08-25

  Nanna X
.. så får man väl svara att plågorna är ojämna.
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP