Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitetskris

Äntligen där var du
Jag har sökt så länge nu
Trodde att jag hade förlorat dig

Äntligen här står du
Jag har letat överallt
Var så rädd att jag mist dig

Äntligen så är du tillbaka
Jag har saknat dig så
Antog att jag hade tappat bort dig

Äntligen har jag funnit mig själv
Här vill jag stanna
Leendet är åter på mina läppar

Äntligen!




Fri vers av Ulla K
Läst 407 gånger
Publicerad 2011-08-25 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulla K
Ulla K