Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
humor, skoj


nöyd

jag är så lycklig och mitt namn är Ken,
jag har snart kanske nytt arbete och Robert är min vän.
I affär skal jag jobba och med det trivs jag bra,
har provat i några månader nu och är fortfarande glad.

tjänar inte mycket pengar men det är ju inte alt,
bare man har kärleken och råd till smör och salt.
har världens bästa barn och världens bästa sambo,
har världens sämsta kropp liknar inte på John rambo




Fri vers av WillyWiner
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-25 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WillyWiner

Senast publicerade
Iphone
öl är gött
nöyd
* Se alla