Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en dikt som jag har skrivit, den handlar om tre personer: Killen, tjejen, och mig.


Du och hon.

Dagen du var med henne.
Dagen då du dansade med henne,
du kysste henne på kinden,
ni kollade på mig och log,
vad skulle jag göra?
jag kunde inget göra förutom att le tillbaka och dölja mina tårar bakom ett leende.
Det var inte så det skulle va,
det skulle vara du och jag.
Ingen annan, bara du och jag.




Fri vers av Shamim
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-06 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shamim

Senast publicerade
Du och hon.
* Se alla