Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avdelningen fullkomligt gräslig 'poesi'. Raymond Schlürr skulle vrida sig i sin grav om han såg kråkfötter lika dessa, även Rosalind Schmitt skulle kunna tänkas ha tagit illa vid sig om hon blott överlevt Katrina...


Hur smärtar icke kärleken?







Hur snärtar icke kärleken
dess åttaarmade piska
hur låter sig icke avunden
uti hjärnans vindling viska?

Var finns väl den vän
du behöver så i nöden
kanske har du blott på känn
din enda vän är döden?

Med rosor på kinden
kommer kärleken förklädd
likt ett rosenmoln i vinden
så helt du är ej nödbedd.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-26 10:00



Bookmark and Share


  Nanna X
den är ju inte alls så gräslig om man är på pekoralhumör, det är jag idag. bara lite orytmisk, men det är ju lätt fixat. livet är gräsligare.
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP