Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slag i hjärtat

Ett slag i hjärtat
när jag förstod
att allt du lovade
var en stor lögn
Som du måste
ha skrattat
över vilken
blåögd idiot
jag har varit
Någon att
leka med
för att sedan
kasta i soptunnan
när du tröttnade
Du trampade
på min kärlek
Tog min tro
och slet den itu
Tilliten hade
lämnat rummet
En iskall tystnad
var allt
som var kvar
i resterna
av vårt
gemensamma liv




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 85 gånger
Publicerad 2011-08-27 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta