Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poeten nanna x inspirerade


En anledning att inte riktigt ännu ge upp andan?






Kanske är det
när man dör
som man 'hittar hem'

kanske måste det
hela tiden till
någonting 'oavslutat'

för att man
skall ha en anledning
att fortsätta leva?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-27 20:05



Bookmark and Share


  Nanna X
tack för äran
men jag vet inte riktigt
visst behövs det något oavslutat
som drar en framåt i livet
men måste det inte till något avslutat också?
något som blev färdigt, som man kan vara stolt över?
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP