Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag galopperar förbi

Blås mig en grön vind i äpple vikens land
Svepande doft av frisk morgon dagg
Ge mig ett enkelt andetag att kyssa dig
Vajande träd susar när jag galopperar förbi
Dina vidder Österlen ..len..len..
Dimmig magi sveper förbi mitt ridande fält
Så vackert och ont som det kan bli, du i min periferi
Havet blåser upp till storm, liksom mitt
hjärta när det söker dig, o dina drömmar.
Finns du..finns du alls..eller drömmer jag blott
min dröm..nej, jag såg dig..i min sömn.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-28 13:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vackert du galopperar... i drömmarna :)
2011-08-30

  Lena Själsöga Keijser
detta är

mycket vackert

ja dofter bilder stiger fram

tack att du skriver
2011-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Vackert skrivet, C.
Det måste vara något speciellt med detta Österlen eftersom självaste Lundell valt att bosätta sig där.
De glimtar jag sett skymta förbi på tv-rutan ger vid handen att landskapet är vackert.
Närheten till havet måste ju vara underbar bara den.
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP