Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten inspirerades av en poets text här inne, jag vägrar dock att säga vilken poet och vilken text.


Något litet om en sportens nyordning






När det kommer till samhällets upplösning så kunde den väl kryddas med taggtråd i mer verklig mening och inte bara i känslan av att symptomvis 'kissa taggtråd', på den förmenta ålderns höst?

Det där med taggtråden skulle vara en nödvändig ingrediens i de flesta tävlingar.

Jag önskar bara att sporten kunde ta till sig den visdomen också.

När skall vi få se häcklöpning med glassplitter klistrat på bommarna?

När skall målsnöret bestå av syrabelagd ståltråd?

När skall bommen i höjdhopp vara omslingrad med taggtråd?

När skall längdhoppsgropen vara belagd med törnen?

När skall 'vattnet' i simhallen bestå av smörade kokta makaroner.

Jag har alltid drömt om att få se simmare ta sig fram genom icke genomskinliga element.

Tvåhundra meter fjäril i kvicksand kunde också det vara underhållande.

Bara för att ta några exempel.

När skall väl sporten återta sin plats i historien, bredvid att slänga de kristna till lejonen?

Ateisterna och feministerna begår redan rituellt självmord, bara genom att komma ut ur gaberoben.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-28 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP