Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fira menlösa barns dag. Texten handlar om Kenneth. Ibland skiner solen i ett uppdiktat textjags liv, ibland faller regnet i stora skyfall.


Så förgår ett liv. Fullständigt värdelös text, är trött på hela skiten.






Uppmaning på födelsedagen.
-Ha roligt ungjävel, annars blir det inget firande nästa år.

Uppmaning på arbetsplatsen.
-Jobba på din fan, annars får du avdrag på lönen.

Händelse i himlen.
-Vad fan har du här att göra, din lata jävel. Nu har du väl ändå kommit fel, vad?

Upplevelse i helvetet.
-Alltid är det hopplösa typer som du som kommer drällande. Aldrig att det kommer någon som kan muntra upp det här stället. Sätta piff på det.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-29 08:20



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj oj.. jag tror Kenneth vaknat på fel sida idag... Hoppas det blir bättre under dagen !
2011-08-29

  Nanna X
hoppas verkligen Kenneth får det bättre i nästa liv!
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP