Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är det du säger?

dina ord kan lyfta mig
över vattenytan
håller mig uppe
låta mig andas

dina ord kan hålla mig
nere under ytan
i det svarta
låta mig kvävas

dina ord kan göra mig
lycklig
men lika lätt
olycklig

dina ord sårar mig
gör ett hål i mig
gör mig ledsen

dina ord gör mig
till mig
så var försiktig
vad är det du säger?




Fri vers av moln
Läst 403 gånger
Publicerad 2004-07-23 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moln
moln