Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser det på dig

Jag ser din olycka
i dina vackra ögon
de skriker och gråter
men jag är bunden
fastkedjad i väggen
oförmögen att röra
förbjuden att tala

Jag ser din ångest
i din vackra kropp
den kryper och gömmer
men jag är långt bort
utanför din värld
rädd att bli glömd
förbjuden att finnas

Jag hör din önskan
ur din öppna mun
den ber om kärlek
men jag är kall
avvaktande i skuggan
förbjuden att älska

dig




Fri vers av moln
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-07-23 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moln
moln