Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska Breivik, Khadaffi och dina fiender!




För kärlek är det dessa

människor behöver mest!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-31 00:14



Bookmark and Share


  aol
för den förträngde dom, eller fick ingen,
tänkvärt
2011-08-31

  M.A.J.R
Hitler, sadam och bin laden oxå? kan se att du har rätt och tycker samma som du men ändå måste man ifrågesätta det... är det värt att se sin bästa vän dö och ändå älska sina fiender? kanske jag misstolkade din text för då ber jag om ursäkt!
2011-08-31

  Julio VIP
usa:s regering me
2011-08-31

  Anders Nordlander VIP
Men inte vad de uträttat, väl???
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP