" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

31 augusti 05.00

Inspirationen av orden "hjärtskärande ärlighet" satte igång mig och plötsligt var det en dikt.




Hjärtskärande ärlighet

Den hjärtskärande ärligheten
i din bristande röst
får mig att vilja översvämma
genom mina tårkanaler
ut på golvet, in i alla sprickor
försvinna ner och spridas ut

Den hjärtskärande ärligheten
i dina tårar
spräcker mig och all luft
pyser sakta ur mig
tills jag inte är något annat
än ett tomt skal
redo att fyllas av dig
och dina önskningar

Den hjärtskärande ärligheten
har skurit mig sönder
och jag ligger trasig
ur funktion
vid dina fötter

och du bara går rakt förbi




Fri vers av Faktiskt
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-31 04:55



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Smärta
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt