Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den digitala bildkonsten gör sitt bästa för att härma naturen, ungefär så där som även människor sökt sig på att göra under årtusendens lopp. Nu kan man verkligen börja att tala om fenomenet 'the ghost in the machine'.


Något litet om konsten att i leken riktigt leva sig in






Det är alltid svårt för en kvinna
att jämföra sig med Jesus, eller vara.

Men gud kan hon leka
det tycks vara en populär lek.

Även en del av männen
har försökt och misslyckats.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-31 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP