Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas in våren

andas in våren
dricker ett andetag
lätt att andas

fyller girigt på ett nytt
drar in försommaren
gurglar runt våren

virvlar porlande i gommen
smakar ljusgrön förväntan
fyller glaset till bredden med försommarluft

smakar skolavslutning




Fri vers av hilen
Läst 468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-31 19:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snyggt och läckert.
Får mig att längta till nästa vår.
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

hilen
hilen