Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö lycklig

Min önskan,
Att få dö lycklig..

Att få se kronblad..
Flyga över dessa fängelsegrindar
När tiden är kommen, kom medans jag ler.

Kanske ser den ut som fjärilsvingar...
Som vägleder mig hem

Järnstänger,
Öppnades av guldnycklar
Plaska i hans kärleksvin
Tack gode Gud

Kanske några solblommor ?,
Glödande från änglars glorior.

Det skulle vara fint ...

Öppna den gamla trägarderoben
Latexhandskar och klorin

Låt dammet falla ...
Res dig tjänare av Gud

Dö...lycklig

Det skulle vara fint.




Fri vers av Ywer
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-31 22:53



Bookmark and Share


  aol
rakt bra från hjärtat fint skriftat
2011-09-04

    chriz
att dö lycklig eller att leva lycklig? kanske blir svårare att släppa taget om livet är för bra
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ywer
Ywer

Senast publicerade
Minnen
Dö lycklig
* Se alla