Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tom boreland inspirerade med att skriva om bob hanson eller hur han nu stavar sitt namn... Här ges läsaren en chans att själv tänka sig vad dessa morötter skall kunna stå för i sitt läckra symbolvärde...


Något litet om morötter?







När det kommer
till morötter är
vi alla olika.

Men tillräckligt lika
för att på
olika sätt vilja

som nyttja morötter...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP