Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi delar livet

trädtopparna reser sig högt
mörkt
mot ljus kvällshimmel
mörknande
björkar lövade med grönska
gulnande

mellan treglasfönster
fluga
sittande stilla
överlever imorgon?

och vi delar livet
sårbarheter
djupa fåror oss emellan
och jag söker orden
fastnar i halsen
hallå?
säger du

på radion
fields of gold
mannen med rösten
det är så du vet
att linjen inte brutits
hallå?

och jag undrar
hallå,
vad är det som händer?

himlen mörknande
bakom gulnande björkar
trädtoppar mörkt resta
mot kvällshimmel

överlever imorgon?




Fri vers av tapetklister
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 20:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Berörande och innerligt...vemodet som gärdar orden som en ton av längtan
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

tapetklister