Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt livs historia

Orden flödar
kapitel föds
inget ljug
inget påhitt
bara sanning,
grym, äcklig sanning,
vem ska få läsa,
barn o barnbarn..
knappast.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-02 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra