Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vågar

är du med mig på noterna..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-08 19:16



Bookmark and Share


  TT
...behövs inte mer än så...!!!
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP