Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du underbara..dröm..



DRÖM
Rofyllt
Över
Mig

DRÖM
Runt
Önskan
Min

DRÖM
Runt
Ödet
Mitt




Fri vers av Songbird VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-03 11:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
drömskt skönt
2011-09-10

    Birgersdotter VIP
underbar
2011-09-05

  Peter Stjerngrim VIP
Utan drömmar vore livet tämligen grått och trist ...
För mig börjar det mesta med en dröm, något jag saknar
och kanske önskar mig i livet ... Drömmen blir till något av en inre sökmall som jag undermedvetet använder mig av när jag söker finna det eller den som matchar och därmed kan uppfylla min dröm ...
Det händer lite då och då att någon synes stämma in på tillräckligt många egenskaper i min dröm, men oftast visar det sig att det handlar om någon som är bra på att ge mig de signaler som den tror att jag vill ha ... men det är inte vad jag söker ...
Sen finns det i mycket sällsynta situationer tillfällen när jag råkar på någon som väcker min nyfikenhet och som det känns inom hela mig att den har allt det där jag söker ... då blir jag väldigt glad men samtidigt lite oroad för att jag i min glädje-iver visar mitt intresse för mycket ...
Orden blir då den ridå jag gömmer mig bakom - fastän jag egentligen bara vill få hålla om, känna närhet, älska och ge allt av mig själv utan en massa överflödiga ord ...
Är lite trött på att dröma ibland - för jag vill så mycket mer ...
Tycker mycket om detta flöde - det inspirerar mig till att vilja få förverkliga min dröm ...
2011-09-03

    ej medlem längre
Dröm...om dig? Always..
2011-09-03

    ej medlem längre
vackert..dröm o verklighet..ja det är frågan..
2011-09-03

  Ninananonia VIP
Underbara dröm...
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP