Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns mer

Vad kommer till mig
Jag väntar
Lyssnar och det är tyst

Nej, det surrar
Visst gör det
Hör ni ?
Äsch det var ett biljud
och ett knäpp

Jag väntar igen
och väntar,
blundar och väntar

Nej, mitt inre
Rösten kan inte
Hitta något mer




Fri vers av Sara K R
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-09-03 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara K R