Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lustigt det där! :D


Du måste vara blind

jag hörde det med egna ögon
jag såg det med egen mun.









.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-04 11:32



Bookmark and Share


  TT
...lyckas i sitt uppsåt...att göra läsaren glad och nyfiken...
2011-09-07

  Ninananonia VIP
Lite skoj :) :)
2011-09-05

  Schackpoeten VIP
Eller: Jag såg det med öron öppna
kände smaken med öppna ögon
2011-09-04

  Delilah Juno VIP
Synestesi?
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP