Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter skriver för att de har någonting de vill säga

inte alla för att de

skriver särskilt

bra


eller är "erkända"


men de har ett

gemensamt:


de vill säga

någonting.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-04 05:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
That´s the spirit!
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld