Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januari 05, 2010 skrivit på min backe i Råsunda Det känns kul att skriva åratal 2010 fortsättningen följer


Fattiga Riddare

Fattiga Riddare
är Dagens Rätt
Värre
Alternativ
har
Jag sett

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-04 11:03



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Roligt, Tack
2011-09-28

  Linda CH VIP
Mums!
2011-09-05

  Blåbäret
jisses, ett smakminne av lyx vaknar
vill ha! :)
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP