Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar om Ulf Arvidssons faster Agda och hennes man Algot Arvidsson.


Ur faster Agdas dagbok







Vi gingo över bron efter vatten
handlade på icarabatten
vilade oss där ett spass
tog sedan samma väg tillbaka
som dagens träningspass
väl hemma i igen
var vi alldeles slut
se där vad litet övning
kan ge för tribut.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-04 16:31



Bookmark and Share


  ULJO
Läsvärt om vardagsmotion
2011-09-10

  Lena Själsöga Keijser
läser denna högt
och det är

en promenad
2011-09-06

  thyra
Det är det lilla som gör det! Härlig text i mjuk anda!
2011-09-04

    Birgersdotter VIP
härlig
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP