Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Orden som sårar

orden du inte ville höra

Du förstår inte

jag lämnar dig nu


Du tappar fotfästet

famlar efter livlinan

Känner mörkret omsluta dig

vattnet är kallt och mörkt


Känner du dyn omsluta

dina anklar

Du som älskar vattnet

det klara varma


Du är rädd

rädd för det egna

Ansvaret

att andas egen luft


Men det gick inte

någon måste offras

Men vem är jag

att bestämma


Jag är den

som måste andas

Som går in

när du går ut


Den som sover

när du är vaken

Som känner

när du är okänslig


Jag kunde aldrig

hitta nyckeln

Till en fortsatt

existens med dig


Jag lämnar dig nu

jag vet att

Du kan simma






Fri vers av lilla huset
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-05 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint!
2011-09-05

  mare VIP
Bra skrivet !
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

lilla huset