Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Predestination

"Trouble is a old friend of mine" sa jag
och tog åtta kliv tillbaka
och duckade inte ens
för det som komma skulle



jag är inte rädd för döden
den där kniven mitt i bröstet
...
...
...
baby, det är då jag lever
kyss mej igen.

 




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-13 23:15



Bookmark and Share


    Tea Alex
Underbart!!!
Passion när den är som bäst!
2012-03-28

  Linda CH VIP
Modig som ett lejon plöjer han genom livet med ett leende på läpparna.
2012-03-15

    ej medlem längre
Styrka och känslor som skriker...härlig text!
2012-03-14

    ej medlem längre
Jag säger bara wow!!! Mycket skön den här!!!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP