Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jack E. Gladh, inspirerade


Avdelningen verkligheten, som den såg ut då




När en förälder hör och ser sina barn
diskutera huru ett glasspaket
helst skall fördelas

och hur många skedar
med sylt, strukna eller rågade...

då skall föräldern grabba tag i
det ännu oöppnade paketet

och gå ut med det
att slänga detsamba i soporna.

Så gjorde en gång min mor
och det dog vi barn inte av.




Bunden vers (Blankvers) av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-16 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP