Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där fick jag dig, ja där fick jag dig allt, o nyfikna läsare som längtar sig led för att få vara med o titta samt läsa, sitta o jäsa, hoppandes på en slags resa, som inte går av för hackor, gärna för dig ned i svackor där sex står att läsa dig på din näsa


Snusklimerick av allra värsta slag (Läses på egen risk)








Det var i Borås den fagra
tävlade med de magra
kvinnsen i reklamen
där var den knasiga damen
som käkat för mye viagra

dit kommer de alla envar
som har svårt o finne en kar'
vilken inte tittar på figuren
blott är en tocken där filuren
som tar dem med rumpan bar




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-06 12:50



Bookmark and Share


  Aftonvännen
tittar på näsan
rodnar och vänder blicken
snuskig nakenschock
2011-09-13

  © anakreon VIP
I Göteborg finns ett vattenhål som heter "Rumpan Bar".
Där berättas säkert snuskigare vitsar än dina, ganska vänliga, limericks.

Jag tittade mig i spegeln och, minsann, såg jag inte sex på min näsa, precis som utlovat!!
Calle
fnissar
2011-09-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du Lodjuret Du Lynx här
skriver texter utan besvär
vi undrar ofta
när de roligt dofta
men hur skall vi ta in allt det där
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP