Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven utifrån den första raden som skrevs som kommentar på en av mina dikter.


The truth exists

Promise me only this, look into my eyes and see what I see,
And promise me that you wont leave, when you see me as i truly am.
A heartbroken monster, a shadow of a man.




Fri vers av Valkyria
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-01-08 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria
Valkyria