Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pansar

Jag är kall och hård,
Ett pansarskal av självbehärskning.

Du får slå mig så jävla mycket du vill,
Bryt varje ben, jag bryr mig inte.

Du får kalla mig saker som ingen borde höra,
Jag är van, det slår mot min pansarplåt.

Ignorera mig du bara,
Jag klarar vad som helst.

Viska förbannelser och skratta åt mig,
Det rinner av mig som vatten.

Men lämna mig inte,
Ensamhet är svårt att skyddas mot.

Lek inte med mitt hjärta,
Det är inte av pansar.




Fri vers av Valkyria
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-08 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria
Valkyria