Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RYKTETS SVÄRD

Fördelen av att fienden skapar en
förljugen karaktär av sin motståndare,
är att den inte kan återfinnas.

När det inte existerar någon orsak
till verkan,arbetas det fram en orsak,
som för att förklara och ursäkta en
verkan som inte går att verifiera log-
iskt substantiellt.

Hos konkurrenter erhålles oftast
dåligt rykte och i konkurrensen
om en kvinna sprider båda duell-
anterna illasinnade rykten om
varandra däri teori och praktik
inte alltid går hand i hand.

Överlev ditt rykte så länge du
överglänser det.
Rykten är för lata intellekt.
Rykten är för ytliga människor.
Rykten är en svag fernissa.
Rykten får man gratis
på lögnernas marknad.
Rykten är de konspiratoriskas svärd.

Sten Wiking




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 16:49



Bookmark and Share


  DominiQueen
ANDLÖS
ORDLÖS
TACKSAM

Tack för lektionen, Du är en fin lärare!!!
Ödmjukt
DominiQue
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP